Modules

Winner programmamodules

 

Winner bestaat uit een dertiental volledig geïntegreerde modules.

Deze modules zijn niet individueel aan te schaffen, aangezien de functionaliteit van ons ERP pakket dan niet te handhaven is.


Order/offerte-afhandeling

 

Zeer complete verkoop module voor het maken van orders/offertes,volledig taal onafhankelijk. Geïntegreerde filiaaladministratie met automatische export/import van gegevens naar separate administratie. Ook zijn er mogelijkheden om uit de klantenorder automatisch productieorders en/of inkooporders te maken.


Besteladministratie

 

Registratie van inkoop/bestelopdrachten individueel of automatisch vanuit een besteladvies of een netto behoefte berekening. Onbeperkt aantal leveranciers per artikel, met optie van voorkeurleverancier. Ook kunnen alle documenten digitaal worden verzonden en kunt u de leverancier toestemming geven om zijn eigen orders te voorzien van “Shipping informatie”


Magazijn/Voorraadadministratie

 

Geavanceerde functies voor voorraadbeheer en inventarisatie routines, eventueel met behulp van draadloze terminals.
Veel controlefuncties voor magazijntransacties, met flexibele zoekfuncties. Ontvangst van samengestelde artikelen, magazijnen en/of submagazijnen en/of magazijnlocaties.


Mens/machine/materiaal productie planningssysteem

 

Het maken/simuleren van productie orders en structuren, eventueel met geplande externe werkzaamheden. Er kan worden gepland op planningsgroep en machinegroep.


Projectadministratie

 

Compleet met budgetteren en isolatie van de kosten en resultaat van lopende projecten.

 

 


Informatie-module

 

Inzicht in alle artikel en klant gegevens, ook overzicht van actieve Winner systeem gebruikers. Mogelijkheid om reeds geproduceerde externe documenten opnieuw te produceren. Ook kunt u de interne procedures registreren en beheren.


Statistiek

 

Inzicht in alle gegevens die voortvloeien uit de facturatie. Aangifte van BTW en Intrastat, met optie van regenereren van de gegevens na het completeren van de basisgegevens.


Prijzen

 

Flexibel beheer van inkoop en verkoop prijzen direct of in de tijd, inclusief externe prijslijst.


Marketing

 

Mogelijkheid tot het importeren van externe adresgegevens en het automatisch maken van marketing activiteiten vanuit b.v. de omzet of uit de “geen omzet”. Ook het registreren van contacten en documenten van klanten en de “follow up” kunnen worden beheerd en eventueel automatisch in de agenda worden geplaatst.


Systeembeheer

 

Alle systemparameters van Winner kunnen vanuit dit menu worden beheerd. Ook het beheer van de formulier-generatoren vindt plaats vanuit dit menu.


Debiteuren

 

Modern beheer van debiteurenbewaking, met automatische incasso, inlezen van banktransacties, exporteren van data voor externe incasso. Registratie van telefonische gesprekken met de klant.

 

 

Crediteuren

 

Boekingsmogelijkheden met uitsplitsing naar kostensoort en ook kostenverdeling over grootboekrekeningen en perioden. Automatisch boeken van facturen vanuit de goederenontvangst.


Lonen

 

Momenteel nog niet geactiveerd


Inventaris

 

Registratie van al uw duurzame goederen, tezamen met kosten, afschrijvingen en overzichten voor de verzekering.